Filosofisch Lab

De Nieuwe Liefde

In het Filosofisch Lab doe je zelfonderzoek. We werken in een kleine groep en elke deelnemer onderzoekt zijn of haar eigen vraag aan de hand van een beproefde filosofische verhelderingsmethode. Je doorbreekt je eigen denkpatronen en je kijkt op een andere manier naar grote en kleine kwesties in je eigen leven.

Alle vragen waar je graag een antwoord op wilt, lenen zich voor het Filosofisch Lab. Om een paar voorbeelden te noemen: Wil ik een groentetuin of een bloementuin? Is er nog leven na m’n pensioen? Moet ik altijd klaarstaan voor mijn vrienden? Wil ik wel of geen kinderen? Pieker ik teveel?

Wat is het Filosofisch Lab?

Het Filosofisch Lab heeft in zijn zevenjarig bestaan al voor veel deelnemers een doorbraak opgeleverd. De denkoefeningen en schrijfopdrachten helpen je afstand te nemen van je vraagstuk en brengen je bij de kern van je dilemma. Door de vraag te verhelderen, kom je tot een antwoord. Iedereen brengt een eigen kwestie in en gaat volgens de beproefde methode aan de slag onder leiding van twee ervaren filosofen.

We werken in een kleine groep van vier tot acht deelnemers | na aanvang geen toegang | duur: 2,5 uur | met koffie, thee en wat lekkers

Begeleiding

Mita Visser zet aan tot creatiever werken en denken waardoor het leven leuker en overzichtelijker wordt. Meer over Mita Visser. Kiki Verbeek begeleidt trainers, coaches en adviseurs bij het verwoorden van een glashelder verhaal waarmee ze zichzelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk maken. Meer over Kiki Verbeek.

Normale prijs: EU30
CJP, studenten- of stadspas: EU27,50

Lees je bewust met OneWorld en draag bij aan een rechtvaardige wereld.

Dat kan al vanaf 6 euro per maand

Ontvang onze beste verhalen in je mailbox

Volg ons