Duurzaam investeren; nu meer dan ooit

10-11-2016 Bron: OneWorld
Dit weekend lanceerde WakaWaka de tiende publieksfinancieringscampagne in vijf jaar onder de achterban. Na 72 uur is de campagne al een groot succes. Inmiddels is 100% van het doelbedrag al gefund. En daarmee kan WakaWaka niet alleen nieuwe producten ontwikkelen en distributie uitbreiden, maar vooral de impact vieren. Met als ultiem doel het beëindigen van de energie armoede door ’s werelds beste duurzame energieoplossingen beschikbaar en betaalbaar te maken voor de 1,2 miljard mensen die hier nog geen toegang tot hebben.
Actueel – 

In minder dan 5 jaar tijd heeft WakaWaka ruim een miljoen mensen in de wereld toegang kunnen geven tot veilig licht. Met de eerdere negen crowdfundingcampagnes zijn er meer dan 700.000 WakaWaka solarproducten gedistribueerd in meer dan 40 landen.

300 miljoen extra uur

Op plekken waar men voorheen afhankelijk was van giftige, gevaarlijke kerosine lampen, of in sommige situaties volledig verstoken van licht, hebben ruim een miljoen mensen nu 's avonds uren extra licht om te kunnen koken, nog wat werk te doen en kunnen kinderen veilig hun huiswerk afmaken. Per jaar levert dit inmiddels 300 miljoen extra uur op voor werk en studie.

WakaWaka wil de komende jaren nog verder groeien door de distributie in Europa, Oost Afrika en de Verenigde Staten te versterken. Met de opbrengsten van deze crowdfundingcampagne kunnen we onze producten verder ontwikkelen. En zo hopen Camille van Gestel, en Maurits Groen, co-CEO en co-founders van WakaWaka samen met de trouwe WakaWaka crowd, de 'Agents of Light', nog meer mensen die het nodig hebben van licht te voorzien.

Aandeelhouder worden

Investeren in tiende campagne van WakaWaka kan op Oneplanetcrowd. Tot en met Sinterklaasavond, 5 december, kan de crowd een converteerbare lening verstrekken en mede-eigenaar worden van deze snel groeiende onderneming.

Reacties