Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Wij maken ons dagelijks hard voor een eerlijke, duurzame wereld door het realiseren van onafhankelijke journalistiek. Informatie is er anno 2017 overal, maar is er ook genoeg informatie om een objectief beeld te kunnen vormen? Om uit jouw eigen informatiebubbel te kunnen komen?

KERST_Rectangle-Banner_ANIMATED_2

Deze kerst willen we meer aandacht geven aan de gezinnen die onder de armoedegrens leven in Nederland. Ook voor deze gezinnen is het belangrijk om eerlijke kans te krijgen. Beeldvorming is hierbij een belangrijk punt, maar hoe kom je hieraan als steeds meer onafhankelijke journalistiek een luxegoed wordt? Journalistiek kost tijd en geld, hiervoor moeten betalen is dan ook vrijwel onvermijdelijk – ook bij ons. Toch willen we als OneWorld hier doorheen proberen te breken deze kerst.

Voor ieder halfjaar abonnement dat wordt afgenomen, doneren wij 1 nummer aan OneWorld aan een Nederlands gezin dat onder de armoedegrens leeft. Dit kunnen wij anoniem doen dankzij de medewerking van de Nederlandse Voedselbank.

Wat leg je onder de boom?

Wil jij een abonnement op OneWorld cadeau doen met Kerst? Doe jouw aanvraag voor 21 december en wij zorgen dat rond 25 december een print magazine in de brievenbus ligt. Ben je later dan 21 december? Dan krijg je een waardebon die je kunt uitprinten.

Geef jij jezelf een abonnement cadeau?

Voor alle abonnementen die worden afgenomen, geven wij een nummer aan de Nederlandse Voedselbank. Ook wanneer jij zelf een abonnement afneemt, zullen wij dit mee tellen. Klik snel op de knop hieronder en kies welk abonnement bij jou past.