De klimaattop in Parijs: Sluit je aan bij het Klimaatplein!

12-11-2015
Door: Klimaatplein
Bron: OneWorld
Bijeenkomst Klimaatplein klimaatneutraal ondernemen
Eind deze maand vindt de belangrijke klimaattop in Parijs plaats. Wereldleiders komen bijeen om afspraken te maken over de noodzakelijke reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Je kunt daar als organisatie vandaag al zelf mee aan de slag door gebruik te maken van het Klimaatplein.
Nieuws – 

Een online 5-stappenplan, een gratis CO2-calculator, diverse tools en een inspirerende blog brachten tot op heden 300.000 bezoeken aan het Klimaatplein op. Die bezoekers willen aan de slag met energiebesparing, duurzame opwekking en CO2-reductie en voeren dat vervolgens concreet samen met onze partners uit.

Speciale aanbieding
Heeft jouw organisatie producten of diensten die bijdragen aan vergroening en de reductie van uitstoot van broeikasgassen? Wil je die onder de aandacht brengen van een geinteresseerd publiek op een online platform dat al honderdduizenden keren is bezocht? Word dan voor het jaar 2016 partner van het Klimaatplein en krijg het einde van 2015 er gratis bij! Kijk hier voor de mogelijkheden en neem vervolgens contact op met Rob van der Rijt via robvanderrijt@klimaatplein.com of 06-18842189.

Reacties