KvK-nummer
53968581
Sector
Non-profit
Branche
Onderwijs

Organisatie-informatie

Track the Talent is in 2006 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Stichting Hart voor Amsterdam en Stedelijk Jongerenwerk Amsterdam. Sinds november 2011 is het project verworden tot een zelfstandige stichting, namelijk Stichting Track the Talent.

Het project Track the Talent biedt groepen van 12 jongeren (15-25 jaar) een programma van circa 12 weken waarin zij wekelijks getraind worden in het vergroten van hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en het ontwikkelen van hun kansen op de arbeidsmarkt. Het project brengt de jongeren in direct contact met (top)managers uit het bedrijfsleven maar ook met sporters, musici, acteurs, etc. Doordat de jongeren bij bedrijven op bezoek gaan krijgen zij een realistische kijk op het bedrijfsleven en verwerven ze inzicht in de mogelijkheden bij verschillende bedrijven. Trainingen zijn gericht op oriëntatie op de arbeidsmarkt, communiceren en solliciteren. Bij alle trainingen komt ook ontwikkeling van sociale vaardigheden aan bod.

Onderdeel van het programma is een proefsollicitatie bij één van de bedrijven, gevolgd door een nabespreking. Aan het eind van het project ontvangen de jongeren een certificaat tijdens een feestelijke uitreiking.

Huidige vacatures bij Stichting Track the Talent

Geen vacatures gevonden.