Annemieke Diekman bestuurslid Nederlands Albert Schweitzer Fonds

11-02-2014 Bron: OneWorld
Annemieke Diekman
Utrecht – 11 februari 2014 – Drs. A.M.J.H. (Annemieke) Diekman (49), journalist en communicatieadviseur, is per 1 februari 2014 toegetreden tot het bestuur van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF).
Nieuw bestuurslid en redacteur Albert Schweitzer Magazine – 

Annemieke Diekman is bijna twintig jaar actief in de financieel-economische journalistiek. Daarnaast adviseert zij als partner van taaladviesbureau Taaltantes bedrijven over communicatievraagstukken. Als bestuurslid zal zij haar kennis en ervaring vooral inzetten binnen de portefeuille Redactie Albert Schweitzer Magazine.

Diekman: "Microfinanciering of microgiften kunnen het verschil maken tussen een uitzichtloos leven in armoede en een kans op ontwikkeling, scholing en een gezond leven. Via het Albert Schweitzer Magazine kunnen we de impact en de resultaten laten zien van de kleinschalige projecten die het NASF in Afrika steunt. Als bestuurslid wil ik hieraan graag een bijdrage leveren.’

DO SOMETHING WONDERFUL. PEOPLE MAY IMITATE IT. - Albert Schweitzer -

-------------------------------------------------------------------------

Het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF) verstrekt startsubsidies, door middel van een directe microgift, aan kleinschalige, lokale gezondheidszorgprojecten in Afrika. Wij doen dit op basis van de levensvisie van Nobelprijswinnaar Albert Schweitzer: Eerbied voor het Leven, waarin respect voor alles wat leeft centraal staat. Daarnaast reikt het fonds jaarlijks de Albert Schweitzer Prijs uit aan jongeren met een bijzonder ontwikkelingsproject of initiatief op het gebied van gezondheidszorg in Afrika.

-----

Einde bericht - Onderstaande is niet voor publicatie bedoeld
Voor meer informatie kunt u terecht op onze site www.nasf.nl
U kunt tevens contact opnemen met Lotti Atherton: Lotti.atherton@nasf.nl of +31 (0)6 83990625

Reacties