Verder lezen?

Rechtvaardige journalistiek verdient een rechtvaardige prijs.
Maak jij OneWorld mogelijk?

ja, ik word nu lid vanaf 6,- per maand

Al besmet door de ‘bedrijfslevenkoorts’ in ontwikkelingssamenwerking? Sinds vandaag kunt u terecht op de nieuwe portal OndernemenInOntwikkelingslanden. Deze website is bedoeld voor mensen die willen ondernemen in ontwikkelingslanden, maar (nog) niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. De informatie komt van dertig ‘kennishouders’, met expertise, kennis en contacten in ontwikkelingslanden. Onder hen zijn financieringsorganisaties,…

Al besmet door de ‘bedrijfslevenkoorts’ in ontwikkelingssamenwerking? Sinds vandaag kunt u terecht op de nieuwe portal OndernemenInOntwikkelingslanden. Deze website is bedoeld voor mensen die willen ondernemen in ontwikkelingslanden, maar (nog) niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken.

De informatie komt van dertig ‘kennishouders’, met expertise, kennis en contacten in ontwikkelingslanden. Onder hen zijn financieringsorganisaties, ontwikkelingsorganisaties, kenniscentra, het PUM, vakbonden en werknemersverenigingen. 

Deze organisaties werken al vele jaren in ontwikkelingslanden en hebben lokaal veel kennis en contacten opgebouwd, aldus de portal. Ze hebben daardoor veel waardevolle kennis waarmee zij ondernemers kunnen helpen die willen gaan ondernemen in een ontwikkelingsland. Volgens de portal liggen er veel kansen in de opkomende markten in ontwikkelingslanden, maar is de informatievoorziening daarover erg versnipperd. Om die reden is de portal OndernemenInOntwikkelingslanden.nl  in het leven geroepen.

OndernemenInOntwikkelingslanden.nl is een gezamenlijk initiatief van Partos, VNO-NCW, MKB-Nederland, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Agentschap NL en NCDO.

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief

Advertentie

230308_MtMf23_OnlineBanners_5_600x500