Onder het motto ‘Keep the change, Change the world’ gaat ook in 2016 tijdens de twaalfde editie van de Nacht van de Fooi op zaterdag 28 mei de fooi van deelnemende horecagelegenheden naar vijf kleinschalige ontwikkelingsprojecten. De opbrengst wordt dit jaar verdubbeld door Wilde Ganzen. Misschien kan uw project daarbij zijn!? De aanmelding voor projecten…

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”43497″,”attributes”:{“style”:”width: 480px; height: 368px;”,”class”:”file-media-large media-element media-image myworld-source-image”}}]]Onder het motto ‘Keep the change, Change the world’ gaat ook in 2016 tijdens de twaalfde editie van de Nacht van de Fooi op zaterdag 28 mei de fooi van deelnemende horecagelegenheden naar vijf kleinschalige ontwikkelingsprojecten. De opbrengst wordt dit jaar verdubbeld door Wilde Ganzen. Misschien kan uw project daarbij zijn!?

De aanmelding voor projecten is weer geopend! Van 20 oktober tot 23 november kunnen projectideeën worden ingediend. In de MyWorld Community vindt u hierover meer informatie (aanmelden MyWorld Community). Leden van de community kunnen hier meer informatie vinden. De Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief met als doel tijdens het uitgaan op een laagdrempelige manier aandacht te vragen voor ontwikkelingssamenwerking. Deelnemende horecagelegenheden uit verschillende steden doneren die dag en nacht hun fooi aan een aantal kleinschalige, duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Het opgehaalde bedrag zal worden verdubbeld door onze nieuwe hoofdsponsor Wilde Ganzen. De projecten worden uit vele aanvragen gekozen door de stichting Nacht van de Fooi in overleg met Wilde Ganzen.

Voor meer informatie over onder andere de voorwaarden waaraan een deelnemend project moet voldoen, het projectidee, de deelnemende steden, hoe horecagelegenheden zich kunnen aanmelden en hoe je als student een rol kunt spelen bij de Nacht van de Fooi kan de website www.nachtvandefooi.nl worden geraadpleegd. Daarnaast is de Nacht van de Fooi ook te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief