Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Kennisland en Spring House nodigen je met veel plezier uit voor de verkiezingsavond in Spring House op woensdag 21 maart 2018 van 19:30 tot 22:00 uur. Terwijl de verkiezingsuitslagen per gemeente binnenkomen gaan we in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en Spring House-leden over vraagstukken die we belangrijk vinden met het oog op de verkiezingen. Kom ook en ga samen met ons op zoek naar nieuwe inzichten, ontmoetingen en inspiratie, onder het genot van muziek, drankjes en hapjes!

Welke partij wordt de grote winnaar in Amsterdam? Zal de lokale politiek verder fragmenteren, zoals we eerder hebben gezien op landelijk niveau? Wat zegt dit over politieke representatie en betrokkenheid van burgers in de stad? Welke thema’s worden bepalend in het coalitieakkoord?

Tijdens de verkiezingsavond gaan we, met moderator Sandra Rottenberg,  met elkaar in gesprek over deze vragen en duiken we in drie thema’s die we belangrijk vinden in Spring House: nieuwe vormen van lokale democratie, ruimte voor maatschappelijke initiatieven, en stedelijke vraagstukken, zoals de toenemende drukte in Amsterdam.

Met onder andere:

Aanmelden

Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je uiterlijk 16 maart aan via onderstaande button.