Adverteren

Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.

Adverteren op OneWorld

OneWorld is het grootste platform in Nederland over mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle en bereikt een steeds groter groeiende groep burgers, die de wereld goed achter willen laten voor komende generaties.

OneWorld bestaat uit een website, een magazine en events.

Tweederde van de bezoekers is tussen de 20 en 49 jaar. De OneWorld bezoeker en lezer is hoog opgeleid en heeft een goed inkomen. Meer dan de helft is vrouw. Ze zijn goed geïnformeerd en kritisch, geïnteresseerd in andere culturen, reizen, milieu en verantwoord leven. Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij de aankoop van producten. Ze geven de voorkeur aan biologische en verantwoord gemaakte producten.

Lees hier de mogelijkheden hoe u via OneWorld deze grote groep burgers kunt bereiken:

Adverteren
Wilt u adverteren op OneWorld.nl of in het OneWorld Magazine? Stuur een mailtje naar adverteren@oneworld.nl. Bekijk hier de tariefkaart.

Partnerschap
Wilt u onbeperkt vacatures, nieuws en agenda items kunnen plaatsen op OneWorld.nl? Dan is een partnerschap wellicht interessant voor u.

Dit partnerschap biedt diverse mogelijkheden, waaronder: gratis vacatures plaatsen, gratis agendapunten en nieuwsberichten plaatsen en een vaste korting op adverteren (ook in OneWorld Magazine) van 25% op de bruto prijzen.

Personeelsmarkt
Met ruim 235.000 unieke paginaweergaves per maand is de Vacaturebank van OneWorld de best bezochte vacaturebank van Nederland op het gebied van internationale samenwerking en duurzaamheid. Voor € 300-, is uw vacature 30 dagen zichtbaar en wordt uw vacature eenmalig meegenomen in de vacaturenieuwsbrief, die iedere maandag naar ruim 19.000 abonnees wordt verzonden. Uw vacature verschijnt tevens op onze carrière Facebook en Twitter accounts.

Kijk voor meer informatie op www.oneworld.nl/vacatureplaatsen.
Partners van OneWorld adverteren gratis!

Reacties