Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Voordat je verder leest:

Onafhankelijke journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld kost tijd en geld. Als Vriend van OneWorld steun je voor € 6 per maand onze missie, lees je dagelijks bijzondere verhalen, ontvang je ons magazine en meer!

Ja, ik word Vriend Ik lees eerst verder

#DEWEEKINTWEETS – “Voor kenners een veel gebruikte poortwachter van economisch nieuws en analyse: hij verwijst naar interessante artikelen, de beste columns en andere fijne bronnen. Zeer de moeite waard.” Die aanbeveling van weekblad Vrij Nederland geeft de status aan van Robert Went, medewerker van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). De Correspondent noemde hem "de best geïnformeerde econoom van Nederland", en voor OneWorld maakt hij elke week een selectie uit zijn tweets.

Ongelijkheid
Het regent recensies op blogs en in tijdschriften van "Capital in the 21st Century", het nu al standaardwerk van Thomas Piketty. The New Yorker publiceerde een goede introductie tot Piketty in zes grafieken. 

Voor het maken van verhalen hebben we jouw steun nodig.

Ja, ik word vriend (€6 per maand)
went

Robert Went

Robert Went is econoom en werkt bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Hij tweet over economie en globalisering.
Profielpagina