Wat moeten ontwikkelingsorganisaties doen om dat vertrouwen terug te winnen? Waarom is het vertrouwen in de ‘doe-het-zelvers’ met hun eigen particuliere project groter? Gaan mensen minder geven nu de economie gas terugneemt?

Een debat met: Jan Jaap Kleinrensink (directeur Internationale Programma’s Plan Nederland), Manuela Monteiro (directeur Hivos), Annie Manders (belangenbehartiging kleine particuliere initiatieven, Partin), Diana van Maasdijk (onafhankelijk adviseur voor particulieren en organisaties die actief zijn op filantropisch gebied) en Diederick Koopal (creative director van TBWA/Company Group).

Cabaretier Johan Goossens brengt die avond een klein deel van zijn show A-Boom!

 

Op deze avond wordt bovendien de ‘Man/Vrouw van de Wereld 2008’ bekend gemaakt. Dit initiatief van OneWorld.nl richt de schijnwerper op bijzondere mensen die zich gepassioneerd inzetten voor een betere wereld: zie www.manvrouwvandewereld.nl. Op 19 februari kiest een jury uit de vijf genomineerden die de meeste online stemmen behaalden, de ‘Man/Vrouw van de Wereld 2008’. Tot 9 februari kan hier online worden gestemd.

 

Gespreksleider: Yoeri Albrecht (journalist)

 

Organisatie: OneWorld.nl en onzeWereld in samenwerking met De Rode Hoed. Per 1 januari 2009 maken OneWorld en onzeWereld deel uit van de stichting Global Village Media.

 

Datum:             donderdag 19 februari 2009

Plaats:             De Rode Hoed, Keizersgracht 102, 1015 CV Amsterdam

Aanvang:          20.00 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur

Toegang:          € 7,50 in de voorverkoop via www.rodehoed.nl / € 8,50 aan de deur.

                        Thuis uitgeprint kaartje met barcode tonen aan de kassa!

Informatie:        www.onzewereld.nl of www.oneworld.nl en www.rodehoed.nl of telefonisch via 020-638 56 06 tijdens kantooruren

  

Check deze website voor de laatste updates over sprekers en andere debatten over de nieuwe aanpak van ontwikkelingssamenwerking.

Bewuster geworden door dit artikel?

Onze journalistiek is toegankelijk voor iedereen en dat willen we zo houden. Met een kleine bijdrage help jij ons anderen ook bewust te maken. Alvast bedankt!

Ja, ik doe graag een eenmalige donatie!
Hoeveel wil je doneren?
670

Over de auteur

Bezoek auteurspagina

Ik wil dat OneWorld blijft bestaan

AbonneerDoneer

Lees je bewust via onze wekelijkse nieuwsbrief