Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 120.000 mensen gelezen. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – TarievenCriteriaAls partner van OneWorld profiteert u van he
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Achtergrond – Naast het magazine en de website organiseert OneWorld ook evenementen. Onze journalistiek is voor veel mensen namelijk een beginpunt van discussie, verdieping en actie.

Berichten van partners

Op Dick Bruna’s stijl geïnspireerde characters voor jonge kinderen in verre landen
In Nederland is elk kind groot geworden met de tekeningen van Dick Bruna. Intelligent en eenvoudig. Het zijn belangrijke figuren in de eerste jaren van onze ontwikkeling en daarnaast inmiddels ook iconen in de designwereld. Sociale innovatiestudio Butterfly Works zag in Bruna’s design legacy een kans voor een internationale bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen.
Deel jouw maatregelen voor een ambitieus klimaatakkoord!
Op zaterdag 7 november organiseert Foundation Max van der Stoel de jaarlijkse Afrikadag! Met hoofdgast Makhtar Diop, minister Koenders, minister Ploumen, minister Asscher en vele andere interessante sprekers die samen meer dan veertig workshops, debatten en lezingen organiseren. Ook is er een uitgebreid literair en cultuurprogramma en kunt u genieten van de Afrikaanse keuken. Koop nu uw kaarten!