Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 120.000 mensen gelezen. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – Als partner van OneWorld profiteert u van het groeiende bereik van OneWorld en van de vele voordelen dat het Partnerschap biedt.
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.

Berichten van partners

Carbon footprint management inzending Klimaatplein
Het Klimaatplein dingt mee naar de Wereldprijs. Haar inzending gaat het MKB in ontwikkelingslanden helpen hun CO2-voetafdruk te verkleinen.
Albert Schweitzer Prijs 2015
Werk jij aan een bijzonder initiatief of project om de gezondheidszorg in Afrika te verbeteren? En ben je tussen de 18 en 30 jaar? Dan kun je meedingen met de Albert Schweitzer Prijs en maak je kans op een startsubsidie van €5000. Tot 12 oktober kun je je initiatief indienen.
Maak kans op 2 kaartjes voor het 2015festival!