Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 100.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 120.000 mensen gelezen. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – Als partner van OneWorld profiteert u van het groeiende bereik van OneWorld en van de vele voordelen dat het Partnerschap biedt.
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.

Berichten van partners

Op zaterdag 30 mei staat een recordaantal van 550 horecagelegenheden in 14 steden in het teken van ‘Keep the Change, Change the World!’. Op deze dag en nacht wordt in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Wageningen de fooi gedoneerd aan vijf kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten.
De zeventienjarige vluchteling Mohamed droomt van een Europese voetbalcarrière. In een opvangcentrum in de Siciliaanse kustplaats Pozzallo laat hij zijn kunsten zien. © Alessandro Penso] De zeventienjarige vluchteling Mohamed droomt van een Europese voetbalcarrière. In een opvangcentrum in de Siciliaanse kustplaats Pozzallo laat hij zijn kunsten zien. © Alessandro Penso
Tussen januari en mei 2015 staken ruim 35.000 vluchtelingen de Middellandse Zee over naar Italië. Achter deze statistiek zitten verhalen van wanhopige, bange en moedige mensen. Mohamed is een van hen.
Stichting Good Works / Worlds of Opportunities (WOO) is op zoek naar winkel- , kantoorruimte & opslag. Voor tips / interesse kunt u ons contacten op 085-8771294 of info@woocares.com