Oneworld Partners

Oneworld Partners

Het OneWorld-platform bestaat uit de website OneWorld.nl, OneWorld Magazine en diverse events. OneWorld.nl trekt iedere maand meer dan 120.000 unieke bezoekers en OneWorld Magazine wordt maandelijks door meer dan 120.000 mensen gelezen. OneWorld is hiermee het grootste kanaal in Nederland dat zich richt op mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

OneWorld biedt organisaties en bedrijven, met een duurzame boodschap, een podium om deze groeiende groep betrokken burgers te bereiken.

Hieronder leest u wat het OneWorld Partnerschap voor u kan betekenen.

Achtergrond – TarievenCriteriaAls partner van OneWorld profiteert u van he
Achtergrond – Vijf redenen om partner van OneWorld te worden.
Achtergrond – Bent u geïnteresseerd in het OneWorld Partnerschap?Lees dan de criteria om partner te worden. Voldoet u aan deze criteria? Dan kunt u zich hier aanmelden.
Achtergrond – OneWorld hanteert een progressieve tarievenstructuur, het tarief is afhankelijk van uw jaarlijkse omzet of budget.Nieuwe tarieven voor volgende jaren worden vóór 1 oktober gepubliceerd. 
Achtergrond – Op het OneWorld Platform heeft u diverse mogelijkheden om uw boodschap te communiceren.
Achtergrond – Vacature plaatsen
Achtergrond – Op OneWorld.nl vindt u een uitgebreide agenda gericht op internationale samenwerking en duurzaam leven.
Achtergrond – Naast het magazine en de website organiseert OneWorld ook evenementen. Onze journalistiek is voor veel mensen namelijk een beginpunt van discussie, verdieping en actie.

Berichten van partners

Whocares.me gaat dagelijks op zoek naar de meest inspirerende initiatieven en projecten gericht op het helpen van mensen in moeilijke omstandigheden. Het blog bericht over slimme ideeën en hartverwarmende acties, maar vooral over de individuen achter de initiatieven. Elke week op One World: de vijf favoriete verhalen van de Whocares-redactie:

Circulaire koptelefoon
Elk jaar gooien we 15 miljoen kilo koptelefoons en -onderdelen weg, vaak vanwege kleine beschadigingen. Zonde, want het levert kostbaar elektronisch afval op waar reparatie en hergebruik mogelijk is. Pelican House lanceert daarom een bijzondere hoofdtelefoon die je nooit meer weg hoeft te gooien. En gaat er iets stuk, dan wordt het vervangen en gerecycled.
Eind september kopte de duurzame merkenvergelijkingssite Rank a Brand dat eerlijke en duurzame kinderkleding nog in de kinderschoenen staat. Als het aan onderneemster Brendy Boogaard ligt komt daar vanaf nu verandering in. Met haar babykledingmerk Verh!p laat ze zien dat verantwoord ondernemen, prijs en kwaliteit prima samen gaan.